۱۵ اردیبهشت

باقله پلو با ماهیچه

باقله پلو با ماهیچه
باقالی پلو، جزء پلوهای مخلوط و مجلسی است، که هم با گوشت، ترجیحاً گوشت ماهیچه و هم با مرغ سرو میشود.

Ingredients

Instructions

  1. طرز تهیه شوید پلو باقالی باقالی خشک را از 3 ساعت قبل خیسش کردم وهر یکساعت یکبار آبش رو عوض میکنیم و بعد با آب و نمک حدود 45 دقیقه گذاشتم که بپزه و این بستگی به نوع باقالی شما داره ممکنه بیشتر یا کمتر بخواد و در هر صورت اگر تازه هم بود جداگانه بزارید تا بپزه,البته خیلی ها موقع جوشیدن آب برنج اونو با برنج با هم میزارند تا بپزه و این هم باز بستگی به نوع باقالی داره ولی این که قبلش بپزیم دیگه خیالمون راحته که باقالی پخته برنج را شسته و با آب و نمک از 5 ساعت قبل خیس میکنیم.آب را درون قابلمه مورد نظر ریخته هنگامی که آب جوشید و قل زد , آب و نمک برنج را خالی کرده و برنج را داخل قابلمه میریزیم و چند باری کف روی برنج را با کفگیر میگیریم (باز هم بستگی به نوع برنج داره بعضی برنج ها زود تر بعضی ها دیر تر) و 1 قاشق از شوید را داخل برنج در حال جوش میریزیم و بعد از 8 الی 10 دقیقه آبکش میکنیم و شوید را همان داخل آبکش اضافه میکنیم و با کفگیر آن را به آرامی مخلوط میکنیمو یا قابلمه مورد نظر را برداشته و کمی آب و روغن درست میکنیم و کنار میگذاریم برای درست کردن آب و روغن نصف استکان روغن و نصفی آب درون قابلمه ریخته جوش که آمد داخل کاسه ای منتقل میکنیم و کنار میزاریم و دوباره کمی روغن ته دیگ ریخته و یک ردیف برنج کمی اول شوید و با کفگیر به آرامی مخلوط میکنیم و بعد باقالی به همین ترتیب تا آخر و بعد از تقریبا 10 دقیقه آب و روغن را روی برنج میدهیم و میگذاریم تا پلو بپزد طرز تهیه ماهیچه پیازها را خلالی خرد کرده و درون یک قابلمه سرخ میکنیم و رب و ادویه ها و پودر سیر و کمی از زعفران را اضافه کرده و بعد هم ماهیچه ها را اضافه کرده و خوب تفتشان میدهیم و بعد هم برگ بو و سیر را درسته در آب میریزیم و میگذاریم تا بپزد و زمانش بستگی به نوع ماهیچه شما دارد,البته بعضی ها با رب دوست ندارند و میتوانند نریزند

Notes

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *