۱۸ اردیبهشت

خوراک زبان گوساله باسس قارچ

خوراک زبان گوساله باسس قارچ
زبان غذای بسیار لذیذی است ولی مدت طبخ آن طولا نی است.وچون غذای گرانی است در مهمانی ها میتواند در کنار غذای اصلی  گذاشته هم خیلی خوشمزه هست وهم به میز شما جلوه میدهد.

Ingredients

Instructions

  1. طرز تهیه ابتدا با برس یا چاقو زبان رو می تراشیم بعد کاملا می شوریم . بعد داخل قابلمه یا زودپز قرار داده و پیاز و برگ بو و دارچین و آب می ریزیم و اجازه می دیم بپزه . نکته : مدت زمان در قابلمه تقریبا ۵-۶ ساعت و در زودپز تقریبا یک الی یک و نیم ساعت هست. نکته : برگ بو برای از بین بردن بوی زبان خیلی موثره و حتما از برگ بو استفاده کنید، تا حدی سیر هم اینکار انجام میده ولی تاثیر برگ بو خیلی بیشتره. برای اینکه زبان خوشمزه تر و بریونی تر بشه بعد از پخت زبان ، کمی از آب زبان رو برای تهیه سس بردارید بعد اجازه بدین آبش کشیده شده و بروغن بیفته و دوباره به مقدار کم آب بریزید و باز اجازه بدین بروغن بیفته . دوسه بار اینکارو انجام بدین زبان خوش طعم تر خواهد شد ، نمک و فلفل رو هم در این مرحله می ریزیم، . یا روش دیگه اینه که بعد از پخت زبان اونو با کمی روغن یا کره تفت بدین تا خوش طعم تر بشه. زبان تا پخته نشه پوستش براحتی جدا نمیشه ، پس بعد از پخت کامل می تونید براحتی پوستشو جدا کنید. بعد زبان رو به ضخامت تقریبی ۱ سانت برش بدین . نکته : بهتره از چاقو لیزری یا چاقو برقی استفاده کنید. برای تهیه سس : شیر سرد و آب زبان و آرد رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار بدین و مرتب هم بزنید . بعد از اینکه کمی غلیظ شد کره رو بهش اضافه کنید. غلظت سس تقریبا مثل ماست همزده شده هست . برای خوش طعم شدن سس می تونید از پنیر پارمسان استفاده کنید ( درصورتیکه دسترسی به این پنیر ندارید میشه حذفش کرد) . بعد پودر سیر … بعد فلفل سفید … و اما قارچ ها رو ورقه ای برش بدین و داخل آبجوشی که کمی آبلیمو و نمک داره ، بریزید . بعد از ۶-۵ دقیقه آبکش کنید . ببینید قارچها چقدر سفید هستن . این موارد نکاتی هستن که داخل دستورات ذکرمیشه پس حتما سعی کنید دستورات رو مرور کنید چون در متن دستورات نکات خیلی مهمی گنجونده شده . بعد قارچها رو داخل سس غلیظ شده بریزید . و در آخر جهت سرو روی زبان بریزید …

Notes

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *