Warning: Creating default object from empty value in /home/bokhor/domains/bokhorak.ir/public_html/wp-content/plugins/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 28

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bokhor/domains/bokhorak.ir/public_html/wp-content/themes/fruitful/inc/metaboxes/init.php on line 756

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bokhor/domains/bokhorak.ir/public_html/wp-content/themes/fruitful/inc/metaboxes/init.php on line 756

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bokhor/domains/bokhorak.ir/public_html/wp-content/themes/fruitful/inc/metaboxes/init.php on line 756
خورش کدوحلوایی - بخورک خورش کدوحلوایی - بخورک
۲۵ اردیبهشت

خورش کدوحلوایی

خورش کدوحلوایی
کدو
دوحلوایی از جمله سبزیجات پاییزی و زمستانی است که در پخت انواع و اقسام دسرها و غذاهای فصلی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
خورش کدوحلوایی نیز یکی از این غذاهای فصلی و خوشمزه است که در آن، کدوحلوایی ماده اصلی بوده و به همراه آلو، مزه‌دار می‌شود

Ingredients

Instructions

  1. طرز تهیه : کدو را پوست بکنید و به قطعات کوچک خرد کنید ؛ داخل کاسه ای چند قاشق روغن ، مقداری نمک و فلفل بریزید و مخلوط کنید ، کدوها را داخل کاسه بریزید و هم بزنید تا سطح کدوها به مواد آغشته شود سپس به مدت 30 دقیقه درون فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کبابی و نرم شوند. داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، پیاز و سیرهای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند. گوشت خرد شده را به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند ، 4 لیوان آب اضافه و حرارت را کم کنید و در قابلمه را ببندید و اجازه دهید گوشت به مدت 2 ساعت بپزد و نرم شود. پس از 2 ساعت که گوشت نرم شد پودر دارچین و کدوهای کبابی را به خورش اضافه کنید و 30 دقیقه دیگر اجازه دهید خورش آرام بجوشد و جا بیفتد سپس خورش را همراه با برنج سرو کنید.

Notes

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *