۱۳ خرداد

خورش گوجه سبز

خورش گوجه سبز
این خورش نیاز به چاشنی ندارد و گوجه سبز مزه بسیار خوبی به این خورش خواهد داد....

Ingredients

Instructions

  1. طرز تهیه : گوشت را تکه تکه می کنیم و می شوییم. سپس آن را با پیاز سرخ کرده و با ۴-۳ لیوان آب می گذاریم بپزد. سبزی را تمیز کرده و می شوییم. آب آن که رفت، ریز خرد کرده و با روغن سرخ می کنیم. سپس به گوشت اضافه کرده و می گذاریم تا خورش جا بیفتد( حرارت ملایم باشد تا گوشت و سبزی کاملاً بپزند). سپس نمک، فلفل و گوجه سبز را به آن اضافه کرده و می گذاریم بپزند. اگر بخواهید ترش تر شود .میتوانید از آبلیمو یا آبغوره استفاده کنید. البته این خورشتو با مرغ هم میشه پخت

Notes

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *