۲۷ اردیبهشت

شود لوبیا(پلو مخلوط شیرازی)

شود لوبیا(پلو مخلوط شیرازی)
طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی با استفاده از مواد اولیه ای همچون لوبیا  چشم بلبلی و شوید که طعم فوق العاده ای به این غذا می بخشد

Ingredients

Instructions

  1. طرز تهیه: ابتدا لوبیا چشم بلبلی را بخیسانید و چند بار آب آن را عوض کنید . سپس دو برابر حجم لوبیا روی آن آب ریخته و بگذارید تا بپزد و آب آن به خوردش رود نصف پیاز را خرد کرده تفت دهید وقتی سرخ شد کمی زرد چوبه زده ولوبیا را در پیاز داغ وزرد چوبه تفت دهید.. در مرحله بعد شوید را خوب شسته و پس از خشک شدن خوب و یک دست خرد کنید . پس از آن برنج را آب کش کرده و شوید و لوبیا را لابه لای آن ریخته و دم کنید . پس از دم کشیدن مقداری از برنج را با زعفران مخلوط کرده و برای تزیین روی برنج از آن استفاده کنید . اگر دسترسی به روغن کرمانشاهی یا حیوانی دارید نصف نصف با روغ مایع مخلوط کرده حرارت داده و پس از سرو روی برنج بدهید . این غذا را با مرغ زعفرانی یا گوشت ماهیچه و یا گوشت گردن میتوانید سرو کنید که طرز طبخ گوشت و مرغ کنار این غذا بستگی به ذائقه ی افراد دارد اگر دوست داشتید هنگام دم کردن برنج مقداری پودر دارچین لا به لای برنج بپاشید از شوید خشک هم میتوانید برای تهیه این غذا استفاده کنید حدود 50 گرم شوید خشک برای 1 کیلو برنج مناسب است

Notes

 

ارزش غذایی عالی این غذا

دانه ی لوبیا چشم بلبلی به عنوان مدر و برای تقویت معده استفاده می شود و پخته و اب پز ان را می خودند و معتقدند ضمن این که غذای خوبی است برای از بین بردن کرم معده نیز مفید است.

  • اگر برنج را به روش دمی بپزيد غذای خوشمزه تری خواهيد داشت.
  • ميزان دارچين در لوبیا پلو شیرازی از بقيه ادويه ها بيشتر است.
  • کمی از مواد گوشتی را می توانيم نگه داريم و وقتي که پلو را در ظرف کشيديم روی آن بريزيم.
  • اگر شويد تازه در اختيار نداريم مي توانيم از شويد خشک هم استفاده کنيم

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *