۰۱ اردیبهشت

طبل برنج یا تیمبالو دی ریزو

طبل برنج یا تیمبالو دی ریزو
ترجمه فارسیش میشه "طبل برنج" (چون شکل طبله) تیمبالو دی ریزو یا طبل برنج یه غذای ایتالیایی هست که با ذائقه ما ایرانی ها خیلی جوره این غذا پرکالریه اما انقد خوشمزه اس که با یکی دوتاش قانع نمیشید توصیه میکنم برای یکبار هم که شده امتحانش کنید

Ingredients

Instructions

  1. پیاز را تفت داده ، زعفران و رب و گوجه خورد شده را اضافه کنید. پس از 3 دقیقه نخودفرنگی و جعفری را اضافه کنید اگر برنج دم کرده در منزل ندارید، زحمت اینکار را بکشید! قالبهای کاپ کیک را چرب کرده، آرد سوخاری بپاشید. فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید برنج را به سس اضافه کرده و 2 دقیقه تفت دهید قالبها را تا نیمه از مخلوط پر کرده روی آن پنیر بریزید سپس لایه دوم برنج را توی قالب بریزید روی آنها یک قطعه کره قرار داده و به مدت 20 دقیقه در فر بگذارید پس از اینکه تیمبالوها سرد شد از قالب خارج کنید اگه پاتون به ایتالیا نمی رسه حداقل یه بار در سال یه غذای ایتالیایی رو امتحان کنید
  2. پیاز را تفت داده ، زعفران و رب و گوجه خورد شده را اضافه کنید.
  3. پس از 3 دقیقه نخودفرنگی و جعفری را اضافه کنید اگر برنج دم کرده در منزل ندارید، زحمت اینکار را بکشید! برنج را به سس اضافه کرده و 2 دقیقه تفت دهید
  4. قالبهای کاپ کیک را چرب کرده، آرد سوخاری بپاشید.
  5. قالبها را تا نیمه از مخلوط پر کرده روی آن پنیر بریزید
  6. سپس لایه دوم برنج را توی قالب بریزید روی آنها یک قطعه کره قرار داده و به مدت 20 دقیقه در فر بگذارید پس از اینکه تیمبالوها سرد شد از قالب خارج کنید

Notes

این غذا رو با بادمجان و سیب زمینی و پاستا هم میتونید بجای برنج درست کنید

اگر دوست داشتید میتوانید کمی زرشک ویک حبه سیر هم به غذا اظافه کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *