۰۷ اردیبهشت

مربای به

مربای به
 
مربای به یکی از خوش‌طعم‌و‌عطرترین مرباهاست. این مربا نه‌تنها در اولین وعده غذایی روز (صبحانه) طرفداران زیادی دارد، بلکه خوردن مقداری از آن به‌عنوان دسری برای هضم غذا نیز توصیه می‌شود.
 

Ingredients

Instructions

  1. طرز تهیه به ها را شسته وخرد کنید به صورت برشها نازک به پهنای دو یا سه سانت، آب ،شکر و به را در قابلمه(اگر قا بلمه لعابی باشد بهتر است)ریخته می گذاری بپزد درآخر پخت وانیل وآب لیمو را اضافه کرده روی سر قابلمه یک پارچه تمیز انداخته در قابلمه را می بندیم ومیگذاریم تا مربا قوام بیاید .بعد زیر گاز را خاموش میکنیم ولی دم کش را بر نمیدارم تا مربا خنک شود بعد مربا را در شیشه تمیز ریخته در آن را می بندیم. آگر دوست دارید به نرم باشد اول به مدت 10 دقیقه به را با آب پخته بعد شکر را اضافه کنید در روش بالا به کمی سفت میشود و زیر دندان می آید.

Notes

برای قرمز شدن مربای به باید یک دمی در آن قرار داد

برای تغیر رنگ آن اگر قابلمه مسی دارید ازش استفاده کنید به مدت 5 تا 6 ساعت روی شعله کم قرار دهید البته اگه قابلمه مسی ندارید اشکالی نداره از قابلمه ای که استفاده می کیند درش دمی بزارید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *