مربای هویج

مربای هویجخرداد ۲۳, ۱۳۹۴

مربای هویج یک مربای خوشمزه وراحت که مواد آن همیشه در دسترس هست وسریع اماده میشود
Instructions
- طرز تهیه هویج ها را پوست بگیرید و رنده کنید یا به صورت خلال های خیلی نازک در آورید سپس درون قابلمه بریزید. شکر و آب را به هویج اضافه کنید و مخلوط نمائید سپس به مدت 2 ساعت اجازه دهید با حرارت ملایم مربا بپزد در اواخر پخت آبلیمو ووانیل را اضافه کرده می گذاریم تا قوام بیاید؛ مربای هویج را پس از اماده شدن از روی حرارت بردارید سپس بگذارید خنک شود ، پس از سرد شدن مربا را درون شیشه بریزید و داخل یخچال قرار دهید.
Notes
نکته : هیچگاه از قاشقی که خوب تمیز نشده برای هم زدن مربا استفاده نکنید چون موجب میشود مربا زود کپک بزند.
نشانه قوام آمدن مربا : مقداری از شربت را در قاشقی بریزید ، اگر شیره پس از خنک شدن سریع از قاشق نریخت یعنی که شربتش قوام آمده است.
دلیل کپک زدن مربا : شکر مربا کم باشد ، قوام نیامده باشد ، کاملا پخته نشده باشد.
دلیل شکرک زدن مربا : این حالت معمولاً در مرباها و شیره ها دیده میشود ، وقتی مربا یا شیره بیش از حد بجوشد یا آنکه شیرینی آن کم باشد شکرک میزند و برای رفع آن باید در شربت یا مربا کمی آب جوش و مقداری آبلیمو اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند تا شکرک ان از بین برود.