۰۶ اردیبهشت

مربای کیوی

مربای کیوی
کیوی میوه ایی خوش طعم و مفید است که به راحتی می توانید با آن مربای خوشمزه ایی تهیه نمایید. مربای کیوی علاوه بر طعم ترش و شیرین بی نظیری که دارد، با ظاهری زیبا و دلنشین می تواند زیبایی ویژه ایی به سفره صبحانه ببخشد.

Ingredients

Instructions

  1. کیوی ها را پوست کنده خرد میکنیم(یا حلقه حلقه کرده) شکر را روی آن ریخته 5 تا 6 ساعت میگذاریم بماند تا آب بیندازد . بعد روی گاز گذاشته بجوشد تا قوام بیاید حدودا نیم ساعت تا یک ساعت تقریبا اواخر پخت ابلیمو و وانیل را اضافه کرده چند جوش بزند زیر مربا را خاموش کرده یک شب بماند بعد در شیشه ریخته در یخجال بگذارید. یادآوری: در صورت تمایل می توانید برای خوش رنگ شدن این مربا، 2 قطره رنگ سبز مجاز خوراکی به آن اضافه کنید در صورتی که تمایل دارید مربای شیرین تری داشته باشید می توانید مقدار شکر را یک و نیم برابر کنید. تحت هیچ شرایطی از کیوی له شده استفاده نکنید، در اینصورت مربای شما تبدیل به مارمالاد می شود.
  2. کیوی را خورد کرده روی آن شکر میریزیم
  3. چند ساعت میگذاریم تا آب بیندازد
  4. مگذاریم بپزد اخر پخت ابلیمو و وانیل را اضافه کرده

Notes

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *