۱۰ اردیبهشت

مرغ سوخاری( کنتاکی)

مرغ سوخاری( کنتاکی)
مرغ کنتاکی یکی از غذاهایی است که مورد علاقه تمام سنین می باشد. در این مطلب روش تهیه مرغ کنتاکی خانگی را به شما آموزش می دهیم.

Ingredients

Instructions

  1. طرز تهيه: تكه هاي مرغ پوست گرفته و كاملا تميز رو با پياز خرد شده،ادويه مرغ،زردچوبه،فلفل؛زعفران دم شده خوب مخلوط مي كنيم.چند ساعت بذاريد تو اين مواد مرينيد بشه.ميشه از شب قبل اين كار رو انجام داد. موقع پخت مرغ ها،نمك و آبليمو رو هم بهشون بزنيد و اين تركيب فوق رو بذاريد سر حرارت با شعله كم تا كم كم آب بندازه و با آب خودش بپزه.احيانا اگر ديديد آبش كمه يك ليوان آب بهش اضافه كنيد.تقريبا يك ساعت زمان بديد تا مرغ ها بپزن و آبشون كشيده بشه.اين كار باعث ميشه كل طعم ادويه ها و مواد مارينيد به خورد مرغ بره و با آب مخلوط نشه. نياز هست آرد سوخاري تون رو مزه دار كنيد. آرد سوخاري ساده تون رو با ادويه مرغ،زردچوبه،خيلي كم دارچين،كمي زعفران پودر شده،نمك،و فلفل مزه دار كنيد.سپس آويشن،ترخون خشك،جعفري خشك،مرزه خشك و كنجد رو بهش اضافه كنيد و آماده تو بشقاب بذاريد كنار. تخم مرغ رو هم تو كاسه اي با كمي زعفران دم شده مخلوط كنيد و با چنگال كمي بزنيد تا كف كنه. آرد سفيد رو هم بريزيد تو بشقابي بذاريد كنار ظرف تخم مرغ و ظرف آرد سوخاريتون. روغن رو داغ كنيد.مرغ ها رو كه آبشون كشيده شده اول بزنيد تو آرد سفيد و خوب بغلطونيد.بعد تو مخلوط تخم مرغ بزنيد و خوب آغشته ش كنيد و نهايتا در آرد سوخاري بغلطونين و در روغن داغ شناور كنيد.حرارت رو كم كنيد و درب ظرف رو بذاريد تا هم مغز پخت بشن و هم اينكه خوب طلايي بشن.هر از گاهي زير رو رو كنيد تا يكدست طلايي بشن

Notes

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *