ناچو یا تاگو

ناچو یا تاگواردیبهشت ۲۹, ۱۳۹۴

ناچو یک غذای معروف مکزیکی است که از نان ذرت تهیه میشودویک اسنک سریع با مواد غذایی مختلف یک غذای کامل است
Ingredients
- 500 گرم گوشت چرخ کرده
- 100 گرم پنیر موتزارلا
- به مقدار لازم نان ترتیلا
- 1 عددمتوسط پیاز
- 1 حبه سیر
- 2 پیمانه سالسای گوجه فرنگی
- به میزان لازم نمک وفلفل
- 1 قاشق چایخوری پودر پاپریکا وچیلی
- به میزان لازم روغن مایع
- 1.3/4 پیمانه آرد ذرت
- 1.1/8 پیمانه آب
Instructions
- طرز تهیه درون تابه ای پیاز،سیر وگوشت را همراه با روغن تفت داده تا تغییر رنگ دهد وکاملا سرخ شود ،سپس نمک وفلفل وپودر پاپریکا یا چیلی را اضافه کرده وکنار میگذاریم وداخل بشقاب سرو ترتیلا ها را چیده لابه لای آن ها از مخلوط گوشت و سا لسا ریخته وروی آن پنیر بپاشید ودرطبقه وسط فر با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 5 دقیقه قرار دهید تا پنیر لا به لای نانها ذوب شود.
- 1. در یک کاسه متوسط آرد ذرت را با آب داغ مخلوط میکنیم تا کاملاً با هم ترکیب شوند. سپس خمیر را منتقل میکنیم به یک سطح صاف و تمیز. خمیر را ورز میدهیم تا زمانی که صاف و یکنواخت شود به طوری که اگر به آن فرمی میدهیم، آن را حفظ کند. 2. اگر خمیر حالت چسبندگی زیادی داشت کمی آرد به آن اضافه میکنیم و اگر خمیر خشک بود، نمنم کمی آب به آن اضافه میکنیم. 3. خمیر را با یک پوشش پلاستیکی خوب میپوشانیم و برای مدت 30 دقیقه خمیر را کنار میگذاریم تا خمیر ور آید. گریل یا تابه چدنی را در با دمای متوسط رو به زیاد، گرم و آماده می کنیم. 4. پوشش پلاستیکی خمیر را بر میداریم و خمیر را به 15 گلوله هم اندازه تقسیم میکنیم. خمیر ها را بین دو دست فشار داده و به وسیله وردنه، گلولهها را پهن و صاف میکنیم تا به ضخامت 4 میلیمتر برسد و هر یک را در پوشش پلاستیکیی قرار میدهیم که زیر و روی خمیر را بپوشاند. 5. خمیر آماده شده را در تابه چدنی داغ قرار میدهیم و حدود 30 ثانیه اجازه میدهیم خمیر پخته شود رنگی نزدیک به قهوهای بگیرد سپس نان را بر میگردانیم تا طرف دیگر نان هم 30 ثانیه بپزد. سپس نان را داخل یک بشقاب می گذاریم و اینکار را با تمام خمیرها انجام میدهیم. 6. اگر نانها را زود از روی اجاق برنداریم و رنگ آن تیره شود، بلافاصله خشک شده و قابل استفاده برای ساندویچ و تاکو نمیباشد. 7. نانها را داخل یک حوله یا پارچه نخی تمیز قرار میدهیم تا تازه و گرم بماند و تا زمان سرو نرم بودن خود را حفظ کند.
Notes
تنها با مخلوط کردن آب و آرد ذرت میتوانید چنین نان خوش طعمی درست کنید. آرد ذرت را در اغلب مغازههایی که لوازم شیرینیپزی میفروشند میتوانید پیدا کنید. توجه کنید که دو نوع آرد ذرت در فروشگاهها وجود دارد آرد ذرت زرد و سفید. برای تهیه ترتیلا حتما از آرد ذرت سفید استفاده کنید. این نان می تواند عضو مهمی در میز اردور شما باشد (میتوانید آن را با یک سس غلیظ یا به دلخواه نوعی دیپ سرو کنید). با این نان میتوانید انواع مختلفی از اسنک، ساندویچ را درست کنید.
با این مقدار مواد میتوانید 15 نان ترتیلا درست کنید که برای 4 تا 5 نفر کفایت میکند. این نان در مدت 1 ساعت و 5 دقیقه آماده سرو میشود. مقدار کالری هر نان 146، چربی: 1.5 گرم و کلسترول آن 0 است.
این دستور ترتیلای کلاسیک است، گاهی به خمیر نمک و روغن هم اضافه میکنند که به طبع خمیر نرمتر میشود.