۲۹ فروردین

کلم پلو (شیرازی)

کلم پلو (شیرازی)
داخل کاسه ای گوشت چرخ کرده ، 1 عدد پیاز رنده شده ، ارد نخودچی ،  مقداری نمک و فلفل را خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند ( آب پیاز رنده شده را با دست بگیرید).

Ingredients

Instructions

  1. داخل کاسه ای گوشت چرخ کرده ، 1 عدد پیاز رنده شده ، ارد نخودچی ، مقداری نمک و فلفل را خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند ( آب پیاز رنده شده را با دست بگیرید).
  2. با دست از مواد کوفته بردارید و قلقلی های یک اندازه ای درست کنید و در روغن سرخ نمائید و کنار بگذارید ( بهتر است قلقلی ها را به اندازه یک فندق گرد کنید)
  3. کلم قمری ها را رشته ای خرد کنید و داخل قابلمه بریزید وبگذارید با شعله کم هم سرخ شود هم بپزد.بعد کمی نمک وفلفل وزرد چوبه وآبلیو اضافه کنید.
  4. داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و 1 عدد پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود سپس کلم های پخته و سبزی های خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید.
  5. برنج را 30 دقیقه خیس دهید سپس با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید و پس از اینکه کمی جوشید آبکشی کنید ( برنج را زمانی آبکشی کنید که وقتی میان دو انگشت میفشارید اطراف برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد ).
  6. قابلمه را روی حرارت قرار دهید ، ته قابلمه مقداری روغن بریزید و ته دیگ دلخواه تان را قرار دهید ( نان ، سیب زمینی و … ) ، مایه کلم ، گوشت های قلقلی و برنج را لایه لایه داخل قابلمه بریزید تا وقتی که مواد تمام شوند. - حرارت را زیاد کنید تا برنج بخار کند سپس نصف لیوان اب را با مقداری روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید ، حرارت را کم کنید و دم کنی را روی برنج قرار دهید ، پس از دم کشیدن برنج را در دیس بکشید و با گوشت قلقلی تزئین و سرو کنید.

Notes

میتوانید بجای سبزی های تازه از سبزی های خشک نیز استفاده کنید ، قاشق چایخوری ، بجای کلم قمری از کلم سفید هم میتوانید استفاده کنید..

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *